Semangat Hari Ini...

relax ur mind

Monday, February 9, 2009

Aku g UK, Bilik kena pecah....

Salam, minggu ini sungguh sibuk bagi aku. Macam2 kena buat. Sampai kurang rehat. Akibatnya semalam aku ke U.K (unit kesihatan uitm ni sebenarnya....hehehehehe. Dapatlah aku rehat sepetang. (ponteng 2 kelas tapi ader time slip jer..)

Balik dari Uk (aku g ngan hilz, hil meraung sebab kaki dier luka) aku pun dalam keadaan yang peniing2 tu aku persan jugak pintu slaiding aku terbuka tapi tak suspek aper2 coz aku fikir budak2 junior ader. Biler masuk bilek aku perasan laci dan wllet aku terbuka. Wallet tu aku letak pendrive. mula dah terdetik macam ader orang selongkar, tapi memandangkan camera digital aku elok tak terusik aku pun wat derk..

aku tidur sampai petang pas makan ubat. Then, bila natrah tegur baru aku perasan, dan aku cerita kat dier. Kesimpulannya sah bilik kitorang di masuki orang.. Risau jugak aku dibuatnyer. Nasib baik semalam kitorang bawak laptop g kelas.

So nak peringat kat kengkawan NR semua, hati-hatilah...

2 comments:

RK said...

kene pecah and xde mende ilang?


soooo~~~ lucky~

miss comel said...

itu ler pasal. nasib baik dier tak amik camera digital ku.. huhuhuhuhuuu