Semangat Hari Ini...

relax ur mind

Friday, January 30, 2009

WELCOME MY NEW BABY

Salam,...

Semalam aku dapat baby baru.. alah si nick ingat dier jer ader family baru.. hehehehe... aku pun ader. pelengkap hidupku.. iaitu USB HO2 Blue Cube with 2G microSD. hehehehe.. mahal giler siot.. melayang aku nyer RM567.. takper.. at least aku menggunakan alat ini untuk kepentingan pelajaran ku. mudah-mudahan ia boleh membantu aku dalam melebarkan lagi pembacaan aku.

Skang aku kat KL Sentral tengah tunggu member aku. Aler mak aihh.. first time baby aku expose dier wat hal pulak. yerlah aku guna internet security memang macm2 hal lah dier kalu jumper orang baru. terpaksa aku call uncle alan. Nasib baik aku ni celik IT jugak cuma kadang-kadang rabun skit jer.. so berjaya jugak aku. hehehehehe.. k lah aku nak main tnet lagi ni. wat asgment.

3 comments:

NiCK sYAhmi said...

Mahal la ko beli tu.Aku beli RM399 jer kat s.p ni.Ingat nak beli blue cube jgk.Tp org kedai tu ckp jenama dia bt mahal.amik yang biasa pn sama jer....

ChuHasDa said...

btoi 2 nik...aku beli pun juz vodafon...da la gedabak..maklumla old season pnye version...huhuhuhu

miss comel said...

yeker.. heheheh nak wat macam maner,, takper.. gunakanlah sebaik mungkin