Semangat Hari Ini...

relax ur mind

Friday, January 30, 2009

Baby Yang Comel

hum.. biler aku tenung balik, comelnyer baby baru aku ni(usb modem plus). dan seawal pagi ni aku cube menggunakkan nya. alhamdulillah connection ok. Baby baru amu bewarna hitam. Warna kegemaranku. Dia ader provide 2 G microSD. tapi aku dah tukar guna untuk phohe. Warh.. macam-macam bleh masuk kat phone aku. OK lah objective hari ini nak siapkan semua assignment, report BASIC dan Proposal aku. so tal dapat nak tulis panjang-panjang lah nampak gayanya.

4 comments:

NiCK sYAhmi said...

susah noo nak komen kat blog ko.Ai tiru aku nampak......baby baru yer?aku pn ader la jgk.

miss comel said...

bukan tiru nak wat macm maner masing ada baby la ni...

Anonymous said...

ayoo..memasing bay bawuu..
jgn lupe bg mkn tetiap bulan dah ler yer..heheheheh

miss comel said...

huhuhuu itulah pasal. kena kasi makan tiap-tiap bulan..