Semangat Hari Ini...

relax ur mind

Thursday, January 22, 2009

Happy Holiday

Salam,

ketika aku menulis entri ini sebenarnya aku baru sahaja samapai di KL Sentral. HUm midterm break seminggu.. huhuhuhuhu.. perjalanan aku kali ni menaiki keretapi yang cukup lama itu bersama kak nurul. macam biasa lah 12 jam dalam keretapi.

walau bagaimanapun perjalanan kali ni agak menarik jugak. tak sangka aku dapat jumpa junior aku. Husna. dia on the way gi taiping. jadi aku pun belanja dier makan BM Double Cheese Burger. aku ni memang pemurah. hehehehehe.. k la aper nak merepek pagi2 ni.

jap lagi aku nak mandi2 and siap2. siang skit baru nak geran n g jalan-jalan KL beli barang. huhuhuhuhuhuuu.....

3 comments:

nik said...

kata boikot barang negara ISRAEL laknatullah.mentang mentang si obama bg duit hang blanja habih orang nooo..tu diaaa....line clear. kalo tak clear pusing arial.

miss comel said...

aler.. nik.. aku makan double cheese bugger chap pakcik ramly lah.. hehehehehe

ChuHasDa said...

nik, ko pun sama nooo...dowet free krajaan bg, lbh afdal klu dikongsi dgn rakan2 tau...wahai zaimatun sa'diah bila nk blanja diriku ini...huhuhhuhuhhu...xdpt double cheese burger pakcik ramly, dpt oblong pakcik 7e or western food (nk kn boikot jg ke ni?) dkt LeBoss pun i on jer!!!